Akupunktur Uddannelse

Informationsmøde om Akupunkturuddannelsen

5. juli 2020 kl. 15.00-17.00

AkupunkturAkademiet – skolen for dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten af din uddannelse

Hvis du vil skabe dig en ny levevej gennem Akupunkturen, er det vigtigt at du er teoretisk velfunderet, og samtidig har opbygget de håndværksmæssige færdigheder, faget kræver.

På AkupunkturAkademiet følger vi dig hele vejen fra de første spæde skridt ind i en ny verden af Kinesisk Medicinsk tankegang til et sikkert fagligt ståsted som bygger på kompetent diagnose gennem interview, palpering og undersøgelse af puls- og tunge. 

Stor fleksibilitet sikrer dig din undervisning

Det kan ske for os alle sammen at vi bliver forhindrede i at møde op til undervisning. Som regel drejer det sig heldigvis om mindre ting som f.eks. syge børn eller en god, gammeldags influenza.

På AkupunkturAkademiet har vi 6 hold i gang hvilket betyder, du altid kan tage undervisningen på et andet hold. Du behøver altså ikke gå glip af noget. Kommer der ændringer i dit arbejds- eller privatliv, kan du skifte f.eks. fra dag- til weekendhold.

Flest færdiguddannede, aktive Akupunktører

Akupunktører, uddannede fra AkupunkturAkademiet er kompetente behandlere, som opnår succes, hvad enten de opstarter egen klinik eller udøver Akupunktur som en del af et andet sundhedsfagligt virke.

Uanset hvad, hjælper vi dig på vej til dit nye ståsted – vi ved at der er stor efterspørgsel på veluddannede Akupunktører.

Flere eksamensformer og eksterne censorer

Eksaminer er til for at vise det omgivende samfund at uddannelsesmålene er opnåede. Samtidig fungerer de som en slags kvalitetskontrol af undervisningen, som er givet. For at dette fungerer optimalt, trækker vi på erfarne, eksterne censorer og vejledere, som kan vurdere skriftlige opgaver og mundtlig/praktiske eksaminer objektivt.

Alle studerende på Praktiserende Akupunktører (PA) godkendte skoler, skal desuden bestå PA´s skriftlige eksamen, og på AkupunkturAkademiet er vi stolte af, at vores studerende klarer sig godt til eksamen.

 

  Opbygning og indhold – den fulde uddannelse

  Pris for uddannelsen

  Tilmeld dig uddannelsen

  Skolens undervisere

  Fordele ved at vælge AkupunkturAkademiet 

  Samarbejdsaftale med Praktiserende Akupunktører

 
OBS: Praktiserende Akupunktører opfylder ETCMA´s minimumskrav for Akupunkturuddannelser fra uddannelsesstart 2018. Det betyder en kraftig stigning i timetallet, både hvad angår teori og praksis. Kun meget få Akupunkturuddannelser i Danmark lever op til disse krav. AkupunkturAkademiets er en af dem.

Akupunkturuddannelsen

Vil du have en grundig uddannelsen i Traditionel og Klassisk Kinesisk Medicin, kombineret med nye behandlingsmetoder som f.eks El-Akupunktur og Auriculoterapi? Så er denne uddannelse noget for dig. På Akupunkturuddannelsen vil du møde den ældgamle filosofi og de nyeste forskningsresultater i et levende og inspirerende studiemiljø, med spændende undervisere og praktisk træning på tværs af hold og årgange.
 
Læs mere om priser og indhold på AkupunkturAkademiets uddannelse
 
Læs her, hvordan du kan spare skatten gennem bruttolønsordningen
 
Det kan være svært at vælge, om man vil give sig i kast med en akupunkturuddannelse. Når man så har valgt, er det næste at finde ud af, hvilket uddannelsessted, man skal vælge. Vi synes selvfølgelig, du skal vælge AkupunkturAkademiet - læs 20 gode grunde!
 

AkupunkturAkademiets uddannelse lever op til:

Praktiserende Akupunktørers uddannelseskrav
Fordelene ved RAB (Registreret Alternativ Behandler)  
 
 
 
Undervisningen foregår (med få undtagelser) på adressen:
AkupunkturAkademiet
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj
 
 
Daghold: Onsdage kl. 9.00 – 16.00
Weekendhold: Lørdage 10.00 – 17.00 og søndage 9.00 – 16.00

Informationsmøde om Akupunkturuddannelsen

5. juli 2020 kl. 15.00-17.00

 
 
Uddannelsestart: Det er muligt at hoppe på både weekendhold og daghold frem til februar 2020. Næste opstart er 11 september.
 
 
Undervisningen foregår på:
AkupunkturAkademiet
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj

Daghold: Nu: torsdage kl. 9.00 – 16.00 opstart september: onsdage 9.00 - 16.00
Weekendhold: Lørdage 10.00 – 17.00 og søndage 9.00 – 16.00

Vi er blevet Niveauvurderet af Danmarks Akkrediteringsinstitution!

Danmarks Akkrediteringsinstitution har indplaceret AkupunkturAkademiets PA-godkendte akupunkturuddannelse på niveau 5 på den danske "Kvalifikationsramme for livslang læring".  
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk