Posturologisk Behandling

Vil du lære Posturologisk Behandling?

Posturologi

Posturologi handler om beskrivelsen og behandlingen af menneskets postur, dvs. vores kropsholdning. Behandlingen beskæftiger sig derfor med smerter og forstyrrelser i bevægeapparatet – med rygsøjlen som største domæne, men også psykiske lidelser og dysfunktioner som; stress, depression, dysleksi, søvnforstyrrelser ol.

Posturologi anvendes af læger, akupunktører, zoneterapeuter, tandlæger og fysioterapeuter.

 

Læren om kroppens holdning

Vores bevægelser er beviste, men vor kropsholdning er typisk ubevidst. Posturologi er læren om alle de ubevidste informationer hjernen modtager om øjnenes stilling i øjenhulen, bidfunktion, indre øre, led, hud, musklernes spænding, føddernes stilling; deres indbyrdes forhold og samarbejde. Alle disse informationer har betydning for, at vi er i stand til at stå op og holde balancen uden at skulle tænke over det.

Det posturologiske system regulerer disse neurologiske styresystemer som laver muskelspændingen og den stående stilling. Helt enkelt forklaret, så sikrer det posturologiske system, at der er den rette kommunikation imellem hjernen og kroppens forskellige muskler og nerver.

Arbejder du med smerter i led og muskulatur, diskusprolaps og lignende, psykisk ustabilitet som stress, depression, koncentrationsbesvær og søvnforstyrrelser, så er dette kursus og denne behandlingsform relevant for dig.

OBS: Du får rabat ved at tilmelde dig hele Øreakupunktur- / Auriculoterapiuddannelsen, eller hvis du du været på kurset før og vil have en lille genopfriskning, så kan du tage det til halv pris.

 

Rikke Godthjælp

Rikke GodthjælpRikke er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev hurtigt efter sin grunduddannelse som akupunktør betaget af posturologi, auriculoterapi og auriculomedicin.

Dette er behandlingsformer som benytter øreakupunkturen med en mere vestlig tilgang til kroppen, udviklet af franske læger og professorer.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning.

Rikke deltager hvert år i kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind – og udland – Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Rikke har undervist i i øreakupunktur på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning i Posturologisk behandling.

Til dagligt behandler Rikke i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk

Århus

Kursus i Posturologisk Behandling

12. august - 1. december 2018

Tilmeld
 

Posturologisk Behandling for ØreAkupunktører 

5. oktober - 5. december 2018

Tilmeld
 

Posturologisk behandling øvedag

1. december 2018

Tilmeld

 

København

 

Kursus i Posturologisk Behandling

1. september - 2. december 2018

Tilmeld
  

Posturologisk Behandling for ØreAkupunktører 

26. oktober - 2. december 2018

Tilmeld
 

Posturologisk behandling øvedag

1. december 2018

Tilmeld

 

 
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk