Øreakupunktur Temadage

Temadagene henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f. eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f. eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.
 
Kurset er praktisk og teoretisk og henvender sig til dig, der allerede arbejder med mennesker.
 
OBS: Du får rabat ved at tilmelde dig hele Øreakupunktur- / Auriculoterapiuddannelsen, eller hvis du du været på kurset før og vil have en lille genopfriskning, så kan du tage det til halv pris.
 
 

Temadage:

 
 
 
Underviseren er Rikke Godthjælp.
 
Temadagene finder sted her på AkupunkturAkademiet i Århus eller hos Rikke Godthjælp i København. Vælg sted og dato og følg det valgte tilmeldingslink.
 
 

Temadag Auriculoterapi: Fertilitet

 

- Behandling af fertilitetsproblemer med ØreAkupunktur

Mange par i dag har svært ved at få børn. Nogle kvinder har endometriose, problemer med cyklus, PCO (poly cystiske ovarier syndrom) eller PCOS (polycystisk ovarie syndrom), udeblivende menstruationer eller også er de uforklarligt barnløse. Årsagerne hertil er mange, og det er derfor vigtigt at se på de forskellige faktorer, der spiller ind.
 
Et af de redskaber, som med fordel kan benyttes, er ØreAkupunktur / AuriculoTerapi. ØreAkupunkturen er med til at skabe balance i kroppen, og man kan derudover give en meget specifik behandling af de hormon frigivende kirtler.

For at hjælpe et par med at få børn, skal der ofte en kombination af tiltag til. Derfor er det også vigtigt, at både kvinden og manden forholder sig til sine kost- og motionsvaner.

På kurset vil vi også tale kosttilskud og urter der kan balancere kroppen og øge chancerne for at kvinden bliver gravid, Acupharma kommer forbi.
 
 

Temadag Auriculoterapi:  Sportsskader, led og kæbe

 

- Behandling og forebyggelse af sportsskader og ledsmerter med ØreAkupunktur.

Der er flere vinkler på behandling af det muskelskeletale med ØreAkupunktur. Man kan gå direkte på ledet, muskler eller nerveområder eller man kan behandle kropsholdningen. Vil man optimere sin behandling, er det et must at se på kropsholdningen - det posturologiske kropsskema.
 
Denne dag vil du blive introduceret til posturologiske test og punkter, som du let kan benytte i dine behandlinger allerede dagen efter. Ligeledes kommer vi rundt om rygraden og ledområderne.
 
Du vil også blive præsenteret for kosttilskud og urter der kan hjælpe dig godt på vej, Acupharma kigger forbi.
 
 

 - Behandling af kæbedysfunktion med ØreAkupunktur / AuriculoTerapi

Vil du lære, hvordan du effektivt behandler kæben og dermed de problemer, kæben kan skabe, så har du muligheden nu.

Kæbe og kontrol hænger nøje samme.

Når vi skal kontrollere vores følelser, bider vi hårdt samme, så vi ikke falder fra hinanden. 

Fx når vi ikke vil vise omverdenen, hvor kede af det, hvor skrøbelige, hvor vrede, stressede eller frustrerede vi er. Også når vi bliver vrede, fordi vi er ved - eller har mistet kontrollen. Eller når vi har sat os et mål, og vi for enhver pris bare SKAL nå det.

Kæben kan, ved hårdt sammenbid eller fejl i bidfunktionen, påvirke hele vores krop negativt.
Hvad kan kæbedysfunktion påvirke:
Hormonsystemet og derved menstruationscyklus, fertilitet og psyken, sult, mm.
Synet og derved øjensamarbejdet og de to hjernehalvdeles samarbejde, hvilket kan give koncentrationsbesvær, læsevanskeligheder, søvnproblematikker, psykisk belastning, mm.
Kropsholdningen som i ubalance kan give bl.a. negativt slid på knogler og led, tryk på nerver samt overspændte og belastede spændte muskler.
Det indre øre og derved vores balancesans og hørelse, eksempelvis tinnitus.
 
Centralnervesystemet og derved vores stressniveau, fordøjelsen, åndedrættet, førligheden, smerteinformation og meget mere.Fodstillingen og derved hvordan vi bevæger os. Vigtigt information til behandling af smerter i bevægeapparatet. 
 
 

Auriculoterapi/Øreakupunktur; Temadag om Hovedpine/migræne og allergi

 

- Gennemgang af hvordan du hurtigt og effektivt behandler hovedpine og migræne med ØreAkupunktur, kostændringer og kosttilskud.

På denne del af Temadagen kommer vi omkring:

  • Spænding i nakke, skuldre og kæbe
  • Nervesmerter
  • Hormonel ubalance
  • Stress og psykisk uro
  • Kost og kosttilskud
 
 

 – behandling af Allergi med ØreAkupunktur, Kosttilskud og Urter.

Flere og flere danskere får konstateret allergi, både helårs allergi, sæson allergi samt fødevareallergi eller intolerance. Et større fysisk og psykisk pres i arbejde og hverdag, ensidig eller forkert kost, manglende amning og for tidlig introduktion til almindelig kost hos spædbørn, for lidt søvn og for meget tid foran en skærm er alle elementer, der øger presset på kroppen og svækker kroppens immunforsvar.
 
Den traditionelle behandling som tilbydes hos lægen er næsespray, øjendråber eller piller. Ingen af disse behandlinger er langsigtede, men blot symptombehandlinger og forværrer ofte symptomerne på sigt, da de slider på slimhinderne i kroppen.
 
Jeg har rigtig gode resultater med behandling af allergi i min klinik. Det er vigtigt at se på helheden, dvs. både psyke, miljø, kost og immunforsvaret. Ved at supplere med øreakupunktur og de rette kosttilskud får du hurtige og langsigtede resultater. Min egen erfaring er, at allergisymptomerne efter behandling i 1 – 3 sæsoner kan forsvinde helt eller formindskes til næsten ingen.
 
Denne dag bliver en god kombination af teori og praksis, hvilket vil sige, at vi øver på hinanden, så du er sikker på, at du ved, hvad du skal gøre. Derved kan du implementere dit nye redskab i klinikken allerede næste dag.
 

Århus

Hovedpine og ar

19. november 2018

Tilmeld

 

Kæbe, sportsskader og muskler

30. november 2018

Tilmeld

 

København 

Sportskader og ledsmerter

17. september 2018

Tilmeld
 

Kæbe

1. oktober 2018

Tilmeld

 

Migræne og hovedpine

12. november 2018

Tilmeld
 

Fertilitet

15. marts 2019

Tilmeld

 

 
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk