Kurser / Øreakupunktur-Auriculoterapi

Kurser i Auriculoterapi (øreakupunktur)
med Rikke Godthjælp

Vil du lære Auriculoterapi/Øreakupunktur?

AkupunkturAkademiet tilbyder et kursus i øreakupunktur (auriculoterapi) og dens oprindelse hos underviseren Rikke Godthjælp. Du får grundig basisviden om øre akupunktur, og du bliver introduceret for forskellige former for øreakupunktur samt posturologi.  

Du har også mulighed for at tage andre kurser i forbindelse med Auriculoterapi/øreakupunktur eller at tage hele Uddannelsen i Auriculoterapi/Øreakunktur med eller uden en posturologisk overdel.
 

Her finder du forskellige Øreakupunkturkurser: 

 

Du kan læse mere om uddannelserne her: 

http://www.akupunkturakademiet.dk/uddannelse-i-auriculoterapioereakupunktur  

 

Rikke Godthjælp

Rikke GodthjælpRikke er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev hurtigt efter sin grunduddannelse som akupunktør betaget af posturologi, auriculoterapi og auriculomedicin.

Dette er behandlingsformer som benytter øreakupunkturen med en mere vestlig tilgang til kroppen, udviklet af franske læger og professorer.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning.

Rikke deltager hvert år i kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind – og udland – Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Rikke har undervist i i øreakupunktur på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning i Posturologisk behandling.

Til dagligt behandler Rikke i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk

Følg AkupunkturAkademiet

 
 
 
 
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk