Uddannelsen / Medicinske fag

Medicinske fag

Før du lever op til kravene og opfylder både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler), skal du have 200 timers Anatomi og Fysiologi og 100 timers Patologi/sygdomslære. 

Skal du i gang med en uddannelse i Akupunktur, Zoneterapi, Massage, KST eller noget helt fjerde, hvor du gerne vil RAB-godkendes, skal du være opmærksom på at foreningerne ikke godkender alle uddannelsessteder. Der er særlig e-learning, der somme tider ikke kan godkendes. Praktiserende Akupunktører godkender AkupunkturAkademiets undervisning. Skal du optages i en anden forening, råder vi dig til at spørge denne.
 
Når menneskekroppen fungerer så fantastisk som den gør, er det på grund af et imponerende og yderst avanceret samspil mellem alle kroppens organer. Glæd dig.
 

Anatomi og Fysiologi er delt op i 4 moduler læs mere og find næste kursus: 

 
 
 
 
 
 

Sygdomslære/Patologi kan du læse mere om og finde næste kursus her:

 
 
  
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på: post@akupunkturakademiet.dk eller 60 67 45 26.

Online informationsmøde om Akupunkturuddannelsen

8. april 2020 kl. 19.00-21.00

Ny studieordning fra Praktiserende Akupunktører

I øjeblikket er foreningen Praktiserende Akupunktører ved at få kvalitetsvurderet de godkendte uddannelser, og vi regner med at denne vurdering ligger klar på Undervisningsministeriets hjemmeside i januar 2020.
 
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk