Uddannelsen / Medicinske fag

Medicinske fag

Før du lever op til kravene og opfylder både SKATs krav til momsfritagelse og Sundhedsstyrelsens krav til RAB-registrering (Registreret alternativ behandler), skal du have 200 timers Anatomi og Fysiologi og 100 timers Patologi/sygdomslære. 

Skal du i gang med en uddannelse i Zoneterapi eller Akupunktur, skal du være opmærksom på at foreningerne ikke godkender alle uddannelsessteder. Der er særlig e-learning, der somme tider ikke kan godkendes. Praktiserende Akupunktører godkender AkupunkturAkademiets undervisning. Skal du optages i en anden forening, råder vi dig til at spørge denne.
 
Når menneskekroppen fungerer så fantastisk som den gør, er det på grund af et imponerende og yderst avanceret samspil mellem alle kroppens organer. Glæd dig.
 

Anatomi og Fysiologi er delt op i 4 moduler læs mere og find næste kursus: 

 
 
 
 
 
 

Sygdomslære/Patologi kan du læse mere om og finde næste kursus her:

 
 
 

Underviser: 

Tove Smedegaard

Tove er uddannet Fysioterapeut, Voksenunderviser, Nordlysmassør, Zoneterapeut, Følger et meditationsforløb hos Jes Bertelsen.
  • Har undervist i anatomi og fysiologi i 16 år, dels på en zoneterapiskole og nuværende på en fysiurgisk massageskole og på Kommunehospitalets efteruddannelse af farmaceuter. Har deltaget i redigeringen af de bøger, der undervises efter. 
 
 
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på: post@akupunkturakademiet.dk eller 60 67 45 26.

Informationsmøde om Akupunkturuddannelsen

14. januar kl. 18.30-21.00

AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk