Maja Høegh

D. Ac Master Akupunktør 
Auriculoterapeut/øreakupunktur
Chromoterapi
(beh. med farve og frekvenser)
Læge examineret Fysiurgisk massør
Kosmetisk akupunktur
Scalpakupunktur
BMA-akupunktur (moderne aku.)
  
40 21 05 25
 
 
 Man - Tirs 
Åbyhøj, AkupunkturAkademiet
 
         
  Ons - tors - fre 
          Silkeborg, Lillehammervej 32
 
Jeg arbejder blandt andet med Auriculoterapi (øreakupunktur), auriculomedicin (behandling med lys og frekvenser), posturologi, scalpakupunktur og kosmetisk akupunktur, Moderne akupunktur (10 forskellige metoder) og TCM akupunktur
 
Jeg plejer at sige... jeg har endnu ikke mødt en lidelse eller tilstand, hvor der ikke, er sket, som minimum en forbedring.
Der er mange veje ind til kroppens systemer, og din krop rummer et fantastisk potentiale til at reparerer sig selv, uanset om det du slås med er fysisk eller psykisk, eller en blanding af begge dele.
Derfor arbejder jeg, med en bred værktøjskasse af muligheder indenfor behandling, og tilpasser hver eneste behandling, specifikt til situationen.
 
Som en meget effektiv del af en behandling bruger jeg,her arbejder jeg både på kroppen og via øret. Det kunne f.eks. være muskelspændinger, smerter,depression, stress, angst, forbier og meget andet.
 
Jeg anvender øreakupunktur, som er super effektivt. Herudover bruger jeg også punkter fra traditionel kinesisk akupunktur (TCM)
Moderne akupunktur er 10 microsystemer, med hver deres specialer indenfor sygdomme og lidelser..med omgående effekt på eks smerter, bevægelighed ol.
 
Jeg mix'er ofte metoder og det gælder også mht. evt at bruge div. massage teknikker hvis det er aktuelt. Der kan selvfølgelig også bestilles en behandling som udelukkende er massage.
 
Min tidligere baggrund er i trænings verdenen,hvor jeg har stået for  undervisning og genoptræning, herfra har jeg en solid viden om kroppens funktioner.
Er du bange for nåle?......så kan du sagtens behandles effektivt alligevel, uanset om vi taler om et smerte problem, en skade,angst, stress og meget andet.

Hvis du har spørgsmål eller er usikker på om jeg kan hjælpe netop dig, så skriv endelig en sms eller en mail på nedenstående adresse.
du kan også ringe til mig, men jeg tager kun tlf. hvis jeg ikke behandler.
 
Jeg ser frem til at hjælpe dig
 
maja.akupunkturakademiet@gmail.com
 
mobil: 40 21 05 25
 
 
 

Klinikpriser

 

1. gang ca. 1,5 t. 550,-

Normalbehandling ca. 1 t. 450,-

Følg AkupunkturAkademiet

 
 
 
 
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk