Vores lokaler

På AkupunkturAkademiet ligger i et roligt område mellem Viby J og Åbyhøj. Der er superlet at komme til fra mortorvejen og der er gratis parkering lige udenfor. Når vi har mange studerende og kursister, kan der selvfølgelig være, du skal lidt længere væk, men vi snakker i 100 meters kategorien!
 
Selvom området hedder Åbyhøj Erhvervspark, er her både villaer, små og større kontorer, produktionsvirksomheder og forskellige uddannelsessteder. Der er cykelsti langs Aarhus Å herud, og har man brug for at gå en lille tur i frokostpausen, kan man hurtigt komme ned til Brabrand Sø som byder på fredfyldt natur, omgivet af hyggelige kolonihaver.
 
Som studerende på AkupunkturAkademiet, er du altid velkommen til at bruge lokalerne til behandling, studiegruppe, eller måske bare effektiv læsetid, væk fra familien.
 
Alle har mulighed for at leje undervisningslokaler og klinikrum. Ligegyldigt, om du har brug for lokalet en enkelt gang eller for en kort eller lang periode, så finder vi ud af det.
 
Mangler du et sted at afholde dit foredrag, kursus eller workshop m.m., vi har 4 forskellige rum du kan leje. Læs mere og se billederne af 1. salen og kælderen.
 
Er du behandler og har brug for et klinik rum, så har vi 2 rum på 1. sal og 1 rum i kælderen. Laver du gruppebehandlinger så kan vi hurtigt få lavet de 4 ovenstående rum om til gruppeklinik. Læs mere og se billeder her.
 

OBS:

På 1. sal er der bad
Kælderen har indgang for dårligt gående og kørestolsbrugere
 
AkupunkturAkademiet
Elkjærvej 26, 1. sal
8230 Åbyhøj
 
Tlf.: 6067 4526
CVR: 30334574
 
 
Bus 6A, stop Tomsagervej 
Bus 12, stop Søren Frichs Vej / Viby Ringvej
Gratis parkering i hele området
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk