Kurser / Kost og urter

Kost og urter

Kinesisk urtemedicin har, ligesom akupunktur, en lang og uafbrudt historie, som strækker sig flere tusind år tilbage. Den dag i dag er brugen af urtemedicin vidt udbredt i Kina.
 


Urtemedicinen kan være i form af løse urter, som patienterne selv tager med hjem og tilbereder, urteafkog, patentmedicin, hvor urterne er knust til piller, pulvere, som kanopløses i varmt vand eller linimenter, olier og alkohol-opløsninger, som anvendes udvortes.
 


Taiyi Shen Zhen, en urte moxa siges at blive brugt som taoist helbredende metoder. Blandingen af kinesiske plantelægemidler og moxa floss rulles ind i moxa cigar. Virkningerne af urte-moxa er ikke kun af moxa-floss men også af urterne. Derfor varierer effekten afhængigt af visse urters funktion.
 

AkupunkturAkademiets tilbyder Kinesiske urter og kostlære kursus og Urte Moxa kursus som er en del af den almindelige undervisning for de akupunkturstuderende og der vil derfor blive brugt kinesisk medicinske termer. Udefra kommende akupunktør, massør, zoneterapeut eller fysioterapeut er meget velkomne og kan får en ekstra værdifuld behandlingsform, der hjælper din klient og udvikler dine egenskaber. Læs mere om Kinesiske urter og kostlære kursus her og Urte Moxa kursus her.

Vores kost er en effektiv og vedvarende måde at bedre ubalancer på, og kostråd vil ofte være en del af behandlingen i klinikken. Nogen af vores behandlere bruger kinesiske urter og urte moxa som en del af behandlingen, du kan finde de forskellige behandlere i klinikken her eller du kan booke en tid med det samme.

Kinesiske urter kan bruges mod f.eks. forkølelse og forkølelsessmerter, gigt, søvnløshed, astma, brystsmerter, mavesmerter, fordøjelsesbesvær m.m.
 

Urte Moxa

1.-2. november 2019
Begge dage kl. 9.00-17.00

Tilmeld
 

Urter i Alkohol, Urteplaster og Urtemassage

9-10. november 2019
Begge dage kl. 9.00-17.00

Tilmeld
 

Chinese Medicine Nutrition - Foundations to Modern Diseases (english course with Gil Barzilay)

6-8. marts 2020
Kl. 9.00-17.00

Tilmeld
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk