Velkommen til AkupunkturAkademiets Elev Klinik

I AkupunkturAkademiets Elev Klinik kan du modtage akupunkturbehandling udført af vores dygtige studerende.

Alle behandlinger foretages under kyndig vejledning af en erfaren og veluddannet akupunktør og koster kun 100 kr pr. behandling.
 
 

Book en tid i AkupunkturAkademiets Elev Klinik

 
 

Hvad er AkupunkturAkademiets Elev Klinik?

AkupunkturAkademiets Elev Klinik er en træningsklinik, hvor du som patient mod at afsætte lidt ekstra tid kan få faglig kompetent og sikker akupunkturbehandling til en billig penge.
 
Ud over at få hjælp med dit eget problem hjælper du også andre med at dygtiggøre sig.
 
For at kunne deltage i den afsluttende eksamen skal studerende på AkupunkturAkademiet kunne dokumentere mindst 48 timers superviseret praksis i elevklinikken på grundniveauet og 72 timer på overbygningen.
 
Elevklinikken og du som patient er på den måde med til at sikre at vore studerende får mulighed for at forene teori og praksis og dermed få den bedst mulige uddannelse.
 

Hvordan foregår en behandling?

Når du kommer til behandling i elevklinikken vil du møde 2 - 4 studerende og klinikkens supervisor.
 
Det er en anden-års studerende, der er din behandler og den som interviewer dig om dit problem, stiller din diagnose og udfører selve behandlingen.
De andre studerende er henholdsvis hjælpere og observatører.
 
Din behandler vil starte med at stille dig detaljerede spørgsmål omkring din tilstand, dine kropslige funktioner og din livsstil. Hun vil desuden bede om at se din tunge og tage din håndleds puls.
 
Du vil så skulle vente lidt mens diagnosen drøftes med supervisor - tag evt. en bog med.
 
Derefter bliver du hentet ind til den egentlige akupunkturbehandling, som foregår ved hjælp af meget tynde engangs-nåle. Det gør ikke ondt og du bliver løbende orienteret om hvad der foregår.
 
Det er muligt, at behandleren udover akupunktur også inddrager andre traditionelt kinesiske behandlingsformer i din behandling, f.eks. moxabehandling, cupping, Gua Sha, el-akupunktur og akupressur. Er det tilfældet, bliver du naturligvis grundigt informeret om din behandling undervejs.
 
Efter behandlingen vil du modtage råd og vejledning i hvad du selv kan gøre for at løse dit problem.
 
Du skal regne med at en behandling tager ca. halvanden time - afsæt gerne lidt længere tid - og selvfølgelig må du også være indstillet på, at du vil møde forskellige studerende fra gang til gang. Supervisor er dog altid den samme.
 

Patient i AkupunkturAkademiets Elev Klinik

Som patient i Elev Klinikken kan du stole på, at din behandling er af høj kvalitet og altid foregår på en sikker og fagligt forsvarlig måde.
 
Du er naturligvis altid helt fri til at sige fra under behandlingen, hvis der er noget du ikke er tilfreds med.
 
Vi kan i Elevklinikken i princippet forholde os til alle lidelser, men kommer du med en problematik, som supervisor vurderer er uegnet til behandling af studerende, henviser vi dig til andre dygtige fagfolk, vi mener vil kunne hjælpe dig.
 
Alle dine oplysninger er fortrolige og du kan til enhver tid få udleveret din journal, hvis du ønsker dette. AkupunkturAkademiet er tilmeldt data-tilsynet og er underlagt gældende lovgivning vedrørende personfølsomme oplysninger.
 

Det praktiske

Hvis det er muligt for dig, ser vi meget gerne at du medbringer et lagen til behandlingen.
 
Du kan bestille tid online eller sammen med supervisor efter din behandling.
 
Det er vigtigt at du kommer til tiden. Bliver du forsinket beder vi dig give besked så hurtigt som muligt med en sms til supervisor tlf. 5190 4438
 
Hvis du bliver helt forhindret i at komme til en bestilt behandling, beder vi dig melde afbud så hurtigt som muligt til skolens kontor på tlf. 6067 4526
 
Du skal betale efter hver behandling og vi modtager både mobile pay og kontanter.
 
 

Book en tid i AkupunkturAkademiets Elev klinik

 
 
Gratis behandling i elevklinikken
- bliv "kanin" ved undervisningsdage og eksamen
 
Hvis du har lyst har du også mulighed for at deltage som patient i forbindelse med skolens undervisningsdage og eksamen. Som vederlag vil du modtage et antal gratis behandlinger i elevklinikken.
 
På en undervisningsdag vil det være underviseren, der udfører behandlingen. Både interview og behandling foregår som regel i klasselokalet foran et større antal studerende. Nogle dage vil det være på engelsk, da vi ofte inviterer udenlandske undervisere.
 
Til de studerendes praktiske eksamen er der også brug for patienter. Tilstede under eksamen vil der være en studerende som udfører en fuldstændig behandling, samt en lærer fra skolen og en udefra kommende censor. Til eksamen er det vigtigt at møde op i god tid.
 
Der er ikke altid tale om egentlig behandling som i elevklinikken, og der vil altså ofte være et større antal studerende tilstede. Er du interesseret i dette skal du kontakte AkupunkturAkademiets kontor på tlf. 6067 4526
 

 Book en tid i Elev klinikken

 
En behandling 100,-
 
 

Følg AkupunkturAkademiet

 
 
 
 
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk