Kurser / Posturologisk Behandling

Posturologisk Behandling

Vil du lære Posturologisk Behandling?

Posturologi

Posturologi handler om beskrivelsen og behandlingen af menneskets postur, dvs. vores kropsholdning. Behandlingen beskæftiger sig derfor med smerter og forstyrrelser i bevægeapparatet – med rygsøjlen som største domæne, men også psykiske lidelser og dysfunktioner som; stress, depression, dysleksi, søvnforstyrrelser ol.

Posturologi anvendes af læger, akupunktører, zoneterapeuter, tandlæger og fysioterapeuter.

 

Læren om kroppens holdning

Vores bevægelser er beviste, men vor kropsholdning er typisk ubevidst. Posturologi er læren om alle de ubevidste informationer hjernen modtager om øjnenes stilling i øjenhulen, bidfunktion, indre øre, led, hud, musklernes spænding, føddernes stilling; deres indbyrdes forhold og samarbejde. Alle disse informationer har betydning for, at vi er i stand til at stå op og holde balancen uden at skulle tænke over det.

Det posturologiske system regulerer disse neurologiske styresystemer som laver muskelspændingen og den stående stilling. Helt enkelt forklaret, så sikrer det posturologiske system, at der er den rette kommunikation imellem hjernen og kroppens forskellige muskler og nerver.

Arbejder du med smerter i led og muskulatur, diskusprolaps og lignende, psykisk ustabilitet som stress, depression, koncentrationsbesvær og søvnforstyrrelser, så er dette kursus og denne behandlingsform relevant for dig.

 

 

Rikke Godthjælp

Rikke GodthjælpRikke er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev hurtigt efter sin grunduddannelse som akupunktør betaget af posturologi, auriculoterapi og auriculomedicin.

Dette er behandlingsformer som benytter øreakupunkturen med en mere vestlig tilgang til kroppen, udviklet af franske læger og professorer.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning.

Rikke deltager hvert år i kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind – og udland – Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Rikke har undervist i i øreakupunktur på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning i Posturologisk behandling.

Til dagligt behandler Rikke i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk

Aarhus

Posturologisk Behandling for ØreAkupunktører 

4. - 19. november 2017

Tilmeld
 

Uddannelse i Auriculoterapi/Øreakupunktur og posturlogisk behandling

26. januar 2018

Tilmeld

 

Start: 13. august 2017

Auriculo 1

Tilmeld

 

Start: 24. september 2017

Tilmeld
 

Start: 4.november 2017

Tilmeld
 
 

Øvedag

Start: 19.november 2017

Tilmeld
 

København

Start: 18. august 2017

Tilmeld
 
København

Start: 18. august 2017

Auriculo Terapi/Øreakupunktur 1

Tilmeld
 

København

Start: 18. august 2017

Uddannelse i Auriculo(Øreakupunktur og posturologisk behandling

Tilmeld
 

København

Øvedag

Start: 29.november 2017

Tilmeld
 
 
TILBUD

Spar 33% på tre PSYCH-K, Coaching eller Hypnoterapi sessioner hos Significantia.

Tilmelder du dig dette kursus, har vi gennem en meget fordelagtig aftale med Significantia sikret dig rabat på 33% på tre PSYCH-K, Coaching eller Hypnoterapi sessioner til en værdi mellem 900,- kr. og 1.400,- kr. afhængigt af hvad du vælger.

Rabatten gælder efter fuld betaling af kurset og indtil 3 måneder efter kursusstart (dvs. truffet aftale om 1. gang med Significantia inden 3 måneder efter kursusstart). Sessionerne gennemføres efter nærmere aftale hos Significantia i Aarhus eller Hadsund.

 
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk