Klinik / AkupunkturAkademiets klinik

Elev klinik

Velkommen til Elev klinikken, her kan du, som klient, læse om hvad det vil sige at få en behandling her på AkupunkturAkademiet, her kan du bestille tid til klinisk praksis, almindelig undervisningdag, eksamener m.m..
 
 

 Book en tid i Elev klinikken

 
 

Før og efter behandlingen

Det er bedst, hvis du undgår at indtage alkohol, kaffe eller fødevarer, der kan farve din tunge, umiddelbart før behandlingen. Hvis det er muligt, er det en god idé at tage resten af dagen fri, eller i hvert tilfælde undgå at planlægge noget meget anstrengende, umiddelbart efter behandlingen.
 

Klinisk praksis

I Klinisk praksis kan vores dygtige studerende blive endnu bedre, ved at behandle under direkte supervision af veluddannede akupunktører. Derudover giver det en mulighed for at få en billigere behandling for dig, som har tålmodighed til, at behandlingen måske tager lidt længere tid, end den ellers ville gøre.
 
Når du kommer i klinikken, vil du møde 2 – 4 studerende og en superviserende akupunktør. Der kan være forskellige studerende og supervisorer fra gang til gang. De vil stille dig detaljerede spørgsmål omkring din tilstand, dine kropslige funktioner og din livsstil. Derudover vil de kigge på din tunge og mærke på din håndledspuls på begge håndled. Alt dette for at kunne identificere et bredere mønster af ubalance, frem for et isoleret symptom. 
 
I behandlingen kan der indgå følgende behandlingsmetoder: Akupunktur, Cupping, Moxa, Tuina, Gua Sha og Akupressur. Akupunkturbehandlingerne foregår ved at sterile, tynde engangs-nåle indføres i udvalgte punkter på kroppen. De studerende vil til enhver tid forklare, hvordan ovennævte behandling udføres.
 
Samlet med interview og behandling tager det ca. 1 - 2 time. Er der noget, du er usikker på eller måske bare nysgerrig, skal du endelig bare spørge.
 

Undervisning

På en undervisningsdag, vil det være underviseren der udfører behandlingen, både inderview og behandling foregår som regel i klasselokalet foran de studerende.
Nogle dage foregår det på engelsk, da vi ofte inviterer udenlandske undervisere.
 

Eksamen

I slutningen af de studerenes uddannelses forløb skal de til eksamen og der er der også brug for klienter. Tilstede under eksamen vil der være den enkelte studerende som interviewer og stikker, som opservatører vil der være en lærer fra skolen og en udefra kommende censor.
På eksamensdagen er det vigtigt at møde op i god tid.
 
 
OBS 
Alle dine oplysninger er naturligvis fortrolige og du kan til enhver tid få udleveret din journal, hvis du ønsker dette. AkupunkturAkademiet er tilmeldt data-tilsynet og er underlagt gældende lovgivning vedrørende håndtering af personfølsomme oplysninger.
 

 Book en tid i Elev klinikken

 
En behandling 100,-
 
 
 
 
AkupunkturAkademiet | CVR: 30334574 | Elkjærvej 26, 8230 Åbyhøj  | Tlf.: 6067 4526 | post@akupunkturakademiet.dk